zondag 4 oktober 2009

even een update

Hallo Allemaal

Even een update om jullie te vertellen waarom het zolang duurt voor ik weer eens een kaart plaats :-)
Onze kamer is inmiddels helemaal klaar en erg leuk en zeker naar mijn zin geworden.
Alleen ik heb het minder naar mijn zin 12 aug. ben ik met rugpijn naar de dokter gegaan en die dacht ischias. zaterdag erna kon ik niet meer uit bed en toen het met veel pijn en moeite na het slikken van de medicijnen toch lukte ben ik naar huisartsenpost gegaan ( achteraf te gek voor worden maar ja) en daar zei de arts ik denk meer aan een hernia.
Maandag erna naar huisarts doorverwezen naar neuroloog en 8 sept. in de mri want neuroloog dacht dat het misschien ook wel een hernia kon zijn.
Ik dacht nog lekker snel helaas de neuroloog ging 3 weken op vakantie en ik zou 2 okt. de uitslag krijgen.
Dus ik 8 sept. in mri en kroop ik 2 dagen later tegen de muur op van de pijn. ( pinstillers hielpen niks) Huisarts weer gebeld en kreeg morfine voorgeschreven en moest vrijdag op spreekuuur komen want hij zou voor mijn bellen voor uitslag :-) hij vond het ook niet kunnen 3 weken wachten.
Vrijdag kreeg ik dus te horen dat ik een forse hernia heb :-(
Veel lopen en liggen en wachten tot 2 oktober bij de neuroloog.
Inmiddels ben ik daar ook geweest en ik heb dus een duidelijke hernia en omdat ik zoveel pijn heb ondanks de morfine en diclofenac word het opereren.
Maandag 12 okt. moet ik naar de neurochirurrg in dordrecht en hoor daar wat er gaat gebeuren.
Ik ben blij dat er wat gaat gebeuren liever had ik geen operatie gehad maar ik wil van de pijn af dus het is niet anders.
Zoals jullie begrijpen komt er van kaarten maken niks. ik lees veel en loop veel en tussendoor kijk ik tv maar ik moet je zeggen na 8 weken word ik het flink zat.

Ik ga nu weer een eindje lopen gelukkig is het mooi weer en dan straks weer gestrekt.

Wens jullie een fijne dag en tot blogs.

2 opmerkingen:

 1. Jeetje Erika, wat ben je aan het tobben zeg!
  Ik vroeg me al af waar je kaartjes toch bleven en zaterdag heb ik je op de open dag ook al gemist. Maar nu begrijp ik het helemaal.
  Ik wens je heel veel sterkte, hou je taai!

  Groetjes Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ellende Erika. Hoe is het nu met je?
  Ik leef met je mee, ik zit al ruim een jaar thuis met een gekwetste enkel. Hoop dat er nu wel iets gaat gebeuren wat je wordt het inderdaad goed zat. Gelukkig kan ik nog wel knutselen.

  Heel veel sterkte.
  Groetjes
  Marrigje

  BeantwoordenVerwijderen